Ambasador Japana u Srbiji Tošio Cunazaki posetio kompaniju Sojaprotein

Ambasador Japana u Srbiji Tošio Cunazaki je u petak, 2. novembra 2012. godine, posetio kompaniju Sojaprotein i grad Bečej, gde je otvorio izložbu japanske grafike u bečejskom Gradskom muzeju.

Prva poseta njegove ekselencije ambasadora Japana Bečeju bila je i prilika za razgovore o privrednoj saradnji, a domaćin u ime opštine Bečej i jedini privredni subjekat koji je uvaženi gost obišao bila je kompanija Sojaprotein.

Ambasadora su u prostorijama Sojaproteina dočekali direktorka Branislava Pavlović, izvršni direktor proizvodno-tehničkog sektora, Milan Ševo i izvršni direktor sektora prodaje, Milenko Tica, kao i Predsednik opštine Bečej, Vuk Radojević, sa saradnicima. Ambasador je pokazao veliko zanimanje za rad kompanije Sojaprotein i njen proizvodni program. Kroz predstavljanje naše kompanije članice i njene tržišne pozicije, novog pogona za proizvodnju tradicionalnih sojinih proteinskih koncentrata, ambasador je upoznat i sa Victoria Group, njenim poslovnim sistemom od 10 kompanija, kao i obimnim ulaganjima u razvoj domaćeg agrara.