Dve nagrade za Victoria Group

Victoriaoil i direktorka kompanije Sojaprotein, Branislava Pavlović, laureati su Privredne komore Vojvodine za značajna privredna ostvarenja u Vojvodini za 2012. godinu. Nagrada koja je ove godine dodeljena kompaniji Victoriaoil, članici Victoria Group, i Branislavi Pavlović, direktorki fabrike Sojaprotein, takođe članice Victoria Group, tradicionalno se  uručuje za privredna ostvarenja preduzećima i pojedincima koji su ostvarili značajne rezultate u poslovanju.

Kompanija Sojaprotein predstavlja jedinstveni fabrički kompleks u Evropi za preradu sojinog zrna, genetski nemodifikovanog porekla. Direktorka kompanije, Branislava Pavlović, nagrađena kao pojedinac za uspešno poslovanje, ovom prilikom izjavila je: „Zadovoljstvo mi je da sam na pedesetu godišnjicu organizovanja dodele nagrada Privredne komore Vojvodine, jedna od laureata ovako prestižnog priznanja. Od kada sam deo uspešnog tima Sojaproteina i Victoria Group, iz godine u godinu beležimo rast u svakom segmentu i konstantno ulažemo u najsavremeniju tehnološku opremu, pa smo zato sa razlogom jedni od svetski priznatih prerađivača genetski nemodifikovane soje. Ovo priznanje  govori u prilog činjenici da lična vizija konstantnog napretka može uspešno da se primeni u poslu jer samo tako može se ostvariti značajan rezultat.“

Potvrdu uspešnog poslovanja kompanije Victoria Group predstavlja i nagrada dodeljena kompaniji Victoriaoil u kategoriji preduzeća, a koja je nedavno dobila i nagradu „Najbolje iz Srbije“, Privredne komore Srbije, za kvalitet proizvoda - Iskon ulja. „Nagrada koja je kompaniji Victoriaoil dodeljena od strane Privredne komore Vojvodine za nas predstavlja ne samo priznanje da smo na dobrom poslovnom putu, već i da su naši napori prepoznati od strane državnih institucija. Nositi ovu prestižnu nagradu velika je čast svake kompanije i proizvođača, dok ujedno predstavlja podstrek za dalji razvoj, a pre svega želju da opravdamo poverenje javnosti, nastavimo sa daljim ulaganjanjima i postignemo još bolje rezultate“, izjavio je prilikom primanja nagradnje, Rajko Čavorović, direktor kompanije Victoriaoil.

Nagrade Privredne komore Vojvodine dodeljuju se od 1964. godine, dok su ove 2013. godine dodeljene jubilarni pedeseti put. Nagrade se dodeljuju preduzećima i pojedincima najzaslužnijim za ukupni privredni razvoj pokrajine. Među nagrađenim kompanijama ove godine su i Nektar, Apatinska pivara, Hemofarm, Sunoko, Uljarice Bačka, Kiril Kravčenko – generalni direktor NIS.