Dvostruko priznanje kompaniji Victoria Group

Kompanija Victoria Group nagrađena je istog dana, 6. marta 2013. godine, dvostrukim priznanjem - za kvalitet proizvoda i za doprinos agraru. Ulje Iskon osvojilo je prestižnu statuetu za najbolji robni brend u kategoriji robe svakodnevne potrošnje – hrana, na konkursu Najbolje iz Srbije, koju tradicionalno dodeljuju Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list Privredni pregled. Victoria Group istog dana primila je i nagradu Brand Leader Award za oblast agrara, koju dodeljuje Mass Media International, kao organizator 9. regionalne konferencije AGROBIZNIS: prirodni, tržišni i investicioni brend Jugoistočne Evrope.

Akcija Biramo najbolje iz Srbije organizuje se već devetu godinu za redom sa ciljem promovisanja vrednosti domaće privrede i utvrđivanja najprepoznatljivijih domaćih brendova, a ulje Iskon proglašeno je najboljim robnim brendom u kategoriji hrane. Pored toga, ulje vrhunskog kvaliteta koje proizvodi Victoriaoil, kompanija članica Victoria Group, naći će se i u svim većim trgovinskim lancima u Top Corneru  – gde će biti predstavljeni i drugi pobednički brendovi konkursa Najbolje iz Srbije.

’Iskon ulje je od svoje prve godine postalo sinonim za kvalitet i standarde, što je višestruko potvrđeno brojnim nagradama u zemlji i inostranstvu. Tržišno učešće u zemlji kao i obim izvoza u Evropsku uniju takođe potvrđuju tu činjenicu. Ali, nositi prestižno obeležje da ste najbolje iz svoje zemlje je najveća satisfakcija svake kompanije i proizvođača,’ izjavio je direktor fabrike Victoriaoil, Rajko Čavorović.

Istog dana, kompaniji Victoria Group uručena je i nagrada za brend lidera u oblasti agrara (Brand Leader Award), koja se tradicionalno dodeljuje na završetku regionalne konferencije Agribiznis, u organizaciji Mass Media International. Na konferenciji su učestvovali predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva za regionalni razvoj i lokalne samouprave, Ministarstva finansija i privrede, SIEPA, Delegacije EU u Srbiji, kao i predstavnici agro i prehrambene industrije koje posluju u regionu, a priznanja su uručena kompanijama i medijima koji su svojim poslovanjem posebno doprineli razvoju agrara u Srbiji.