Predstavnici Vlade Republike Srbije posetili štand Victoria Group

Danas je svečano otvoren 80. jubilarni Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu, jedan od najznačajnijih agrobiznis događaja u Srbiji i regionu. Victoria Group, kao tradicionalni učesnik manifestacije, i ove godine predstavlja svoje poslovne aktivnosti i proizvodni portfolio članica Grupe. Nakon ceremonije otvaranja, kojoj su prisustvovali državni zvaničnici i predstavnici najvećih agrokompanija koje su prisutne na srpskom tržištu, štand kompanije posetili su predsednik vlade Republike Srbije, Ivica Dačić, i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Goran Knežević.

Prvog dana sajma održan je i poslovni forum „Hrana - što nas spaja to nas i povezuje“, na kome je kao predstavnik kompanije Victoria Group učestvovao gospodin Goran Borčak, generalni direktor kompanije Victoria Logistic. Teme Foruma bile su regionalna saradnja i razmena iskustava u oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije i trgovine, koraci nakon ulaska Hrvatske u EU, investicije srpskih kompanija u Hrvatskoj i obratno, kao i zajedničko istupanje na nova tržišta, a na konferenciji su učestvovali ministri poljoprivrede Srbije i Hrvatske, predsednici privrednih komora, kao i predstavnici vodećih agro kompanija obeju zemalja.

Međunarodni sajam poljoprivrede trajaće do 24. maja 2013. godine, a u tom periodu Victoria Group predstaviće se kroz brojne aktivnosti i prezentacije kompanija članica.