Tamara Vlastelica Bakić najbolji mladi menadžer u 2014. godini

Srpska asocijacija menadžera (SAM), nacionalno udruženje koje okuplja preko 300 afirmisanih profesionalaca iz različitih oblasti biznisa, u ponedeljak 15. decembra, dodelila je godišnje nagrade u 11 kategorija.

Prvu nagradu u kategoriji najbolji mladi menadžer u Srbiji u 2014. godini osvojila je Tamara Vlastelica Bakić, savetnica za korporativne komunikacije Victoria Group. Pored višegodišnje uspešne karijere, među kriterijumima za dodelu ove prestižne nagrade bili su kreativnost, inovativnost i vizionarstvo, ali i angažman na projektima promocije društveno odgovornog poslovanja i međusektorske saradnje, kao i njeno aktivno članstvo u različitim poslovnim asocijacijama.

Među nagrađenima su se našli  i  kompanija Fijat automobili Srbija, Naftna Industrija Srbije, CBRE Srbija, PWC akademija, Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, Živorad Vasić, direktor hotela "Kraun Plaza", Radojka Nikolić, osnivač i vlasnica magazina Ekonometar i Biznis magazina, Vesna Damnjanović, vanredna profesorka na FON-u. Za regionalni projekat koji je najviše doprineo promociji regiona kao investicione destinacije proglašen je projekat "Super kartica", a posebno priznanje za humani čin godine dodeljeno je novinarki Mirjani Milosavljević.

Svečanoj dodeli nagrada prisustvovalo je preko 250 zvanica iz privrednog, političkog, kulturnog i medijskog života. Ova manifestacija ima za cilj unapređenje poslovnog okruženja za menadžere,  profesionalizaciju menadžerske struke, kao i afirmisanje kompanija, institucija i pojedinaca koji se zalažu za bolje uslove poslovanja i utiču na razvoj društva u Srbiji.