Victoria Group dobila priznanje za podršku humanitarnim projektima

Kompanija Victoria Group dobila je priznanje „Moj izbor“ za društvenu odgovornost koju tradicionalno dodeljuju udruženje „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda. Priznanje u kategoriji “Podrška humanitarnim projektima“ dobijeno je zahvaljujući ostvarenoj saradnji sa čak 130 organizacija tokom protekle godine, preko kojih je kompanija podržala veliki broj aktivnosti usmerenih ka pomoći ugroženim grupama stanovništva, razvoju poljoprivrede i ruralnih zajednica i očuvanju životne sredine. Za društveno odgovorne aktivnosti koje je kompanija sprovodila u periodu poslednjih pet godina izdvojeno je preko dva miliona evra.

Politika kompanije je da svake godine ulaže značajne resurse u domenu društvene odgovornosti, te je do sada finansijski podržala više od 1.000 organizacija i pojedinaca investirajući u razvoj društva u proseku 500.000 evra godišnje. Kroz humanitarne projekte Victoria Group posebnu pažnju posvećuje najugroženijim slojevima društva - egzistencijalno i zdravstveno ugroženim građanima, deci bez roditeljskog staranja i osobama sa invaliditetom, ali i sistemskom rešavanju potreba stanovništva, poput nabavke dva aparata (Pathfast i EEG-1200K) koji će značajno uticati na poboljšanje zdravstvenog stanja mnogih pacijenata, među kojima i dece.

Priznanje „Moj izbor“ dodeljuje se tradicionalno svake godine, sa cilјem isticanja kompanija koje odgovorno posluju i brinu o svojim zaposlenma, životnoj sredini i lokalnoj zajednici. Osim kategorije „Podrška humanitarnim projektima“ priznanja su dodeljena i u kategorijama kulturа i umetnost, sport, rаzvoj nаuke i obrаzovаnjа, rаzvoj lokаlne zаjednice, očuvаnje životne sredine, inkluzijа osobа sа invаliditetom, a cilj dodele priznаnjа "Moj izbor" zа društvenu odgovornost jeste podsticаnje privrednih subjekаtа koji posluju u Srbiji dа ulаžu u očuvаnje životne sredine i u rаzvoj zаjednice.

Moj izbor
Moj izbor
Moj izbor