Victoria Group dobitnik Corporate Superbrands nagrade

Kompanija Victoria Group dobitnik je priznanja Corporate Superbrands 2012-2013, u izboru za najbolje korporativne brendove u Srbiji. Kompanije koje su dobile status Superbrand izabrane su kroz udruženi proces nezavisnog istraživanja javnog mnjenja i glasova  Stručnog saveta, koga čine istaknuti privrednici i eksperti iz različitih oblasti.

Nagrađene su kompanije koje su dostigle vrhunski ugled u svojoj kategoriji i koje svojim kupcima nude originalne vrednosti uz prepoznatljivost i doslednost brenda, odnosno društveno odgovorno poslovanje.

„Superbrands priznanje je još jedna potvrda uspešnosti  poslovanja Victoria Group, njenih kontinuiranih investicija, ali i posvećenosti projektima društvene odgovornosti. Poseban značaj ima činjenica da su rezultati našeg rada prepoznati od strane nezavisnih stručnjaka. Kvalitet proizvoda i svih segmenata poslovanja centralni je deo sistema korporativnih vrednosti koje negujemo. Nastavljamo u istom smeru ka novim poslovnim izazovima i pobedama.“ – izjavila je Tamara Koštro, Menadžer za odnose sa javnošću kompanije Victoria Group.

Superbrands licencni program pokrenut je 1994. godine u Velikoj Britaniji i vodeća je svetska platforma za promociju brendova, prisutna u gotovo 90 zemalja. Pored Corporate Superbrands priznanja, kompanija Victoria Group je u aprilu mesecu  primila i dve nagrade Privredne komore Vojvodine za značajna privredna ostvarenja, dok je prethodnog meseca nagrađena za kvalitet proizvoda, kada je Iskon ulje proglašeno za Najbolji robni brend Srbije 2012 u kategoriji hrane.