Victoria Group uz srpske atletičare

Kompanija Victoria Group nagradila je Ivanu Španović i Emira Bekrića poklon čekovima od po 570.000 dinara za dosadašnje ostvarene sportske uspehe. Ovom prilikom potpisan je i ugovor o saradnji sa Atletskim savezom Srbije za trogodišnje stipendiranje priprema Amele Terzić za odlazak na Olimpijske igre 2016. godine.

Svečanom uručenju nagrada i potpisivanju ugovora prisustvovali su, pored atletičara, Zoran Mitrović, generalni direktor kompanije Victoria Group i Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije. 

„Sportisti su najbolji ambasadori naše zemlje i to potvrđuju gde god da se nađu. U to su nas uverili i Ivana Španović i Emir Bekrić u Moskvi, kad smo ih s ponosom gledali na pobedničkom postolju, a nagrada naše kompanije samo je podsticaj da nastave istim tempom. Takođe, ponosni smo što ćemo kao kompanija u naredne tri godine podržavati Amelu Terzić u pripremama i verujemo da će nas i ona u Riju obradovati svojim rezultatima. Victoria Group je jedan od najvećih investitora u zemlji i kontinuirano ulažemo u kvalitet kako bismo kao veliki izvoznik očuvali imidž domaćih proizvoda. Na isti način želeli smo da investiramo u kvalitet, upornost i potencijal naših mladih sportista, koji i jesu najbolji proizvod koji naša zemlja ima“, rekao je Zoran Mitrović, generalni direktor kompanije Victoria Group.

Ugovorom sa Atletskim savezom Srbije, kompanija Victoria Group postala je prvi član atletskog sponzorskog pula Rio 2016.

„Veoma nam je drago što smo danas, zahvaljujući podršci kompanije Victoria Group, dobili prvog člana sponzorskog kluba Rio 2106. Srpska atletika će tek pokazati svoje domete, jer uz ovoliko talentovanih sportista kao što su Emir Bekrić, Ivana Španović i Amela Terzić vrhunski rezultati sigurno neće izostati. U svemu tome nam je pomoć kompanija veoma važna, kako bi svaki pojedinac, a ovog puta je u pitanju Amela, imali najbolje uslove za kvalitetne pripreme“, izjavio je Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije.

„Svakom sportisti je neophodno da zna da ima podršku, kako matičnog saveza tako i kompanija koje prepoznaju važnost dobrih priprema neophodnih za ostvarivanje zapaženih rezultata. Zahvaljujem se Victoria Group na sredstvima koje će mi omogućiti nesmetani rad u naredne tri godine. Preda mnom su takmičenja i pripreme, a krajnji cilj je Rio. To je san svakog sportiste, ali idemo korak po korak – sa ovakvim timom uz sebe sigurno će biti mnogo lakše“, rekla je ovom prilikom Amela Terzić.

Victoria Group uz srpske atletičare