Vladimir Čupić novi izvršni i finansijski direktor Victoria Group

Nadzorni odbor Victoria Group imenovao je Vladimira Čupića za novog izvršnog i finansijskog direktora kompanije. Čupić u ovu kompaniju dolazi iz Atlantic grupe, sa pozicije direktora predstavništva u Srbiji. Bogato iskustvo u bankarskom sektoru stekao je u AIK banci i Hypo Alpe Adria banci, koje je vodio 12 godina kao generalni direktor. Kao ekspert iz oblasti finansija i korporativnog restrukturiranja i upravljanja, bio je angažovan i u Agenciji za privatizaciju Republike Srbije na poziciji direktora, u Ministarstvu privrede na poziciji savetnika ministra za privredu i privatizaciju i revizorsko-konsultantskoj kući Deloitte&Touche.

Svojim iskustvom u korporativnim finansijama, strateškom i operativnom menadžmentu, upravljanju rizicima i korporativnim poslovima, Vladimir Čupić će kao novi finansijski i izvršni direktor Victoria Group raditi na daljem unapređenju finansijskog poslovanja i ostvarivanju strateških ciljeva kompanije.

Vladimir Čupić je aktivan član rukovodećih tela nekoliko poslovnih i strukovnih asocijacija, među kojima su NALED (Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj), Privredna komora Srbije, Udruženje banaka Srbije, SAM (Srpska asocijacija menadžera), AmCham (Američka privredna komora), Savez ekonomista Srbije, poslovni klub Privrednik i BACSEE (Business Advisory Council for South Eastern Europe).