Victoria Group na konferenciji Evropske asocijacije agrarnih ekonomista

Victoria Group glavni je pokrovitelj 135. seminara Evropske asocijacije agrarnih ekonomista (European Association of Agricultural Economist) koji se održava od 28. do 30. avgusta u Beogradu. Seminar je okupio preko 150 stručnjaka iz oblasti agrarne ekonomije iz zemlje i sveta, a glavna tema ovogodišnjih predavanja i radionica su Doha pregovori, izazovi globalne poljoprivredne trgovine i budućnost multilateralnog trgovinskog sistema Svetske trgovinske asocijacije. 

U svečanom otvaranju ovog trodnevnog seminara učestvovao je i direktor operacija Victoria Group, Džon Ketkuti, istakavši značaj ovog i sličnih multilateralnih sistema kojima će se srpskim proizvodima obezbediti dodatna šansa na svetskom tržištu i dodao da Victoria Group, kao jedan od najvećih izvoznika u Srbiji, sa preko 200 miliona realizovanog izvoza u 2012. godini, sa velikim interesovanjem prati ove procese koji će sasvim izvesno imati značajan uticaj i na rezultate i uspehe kompanija u zemlji.

Organizator 135. Međunarodne konferencije u Srbiji je Društvo agrarnih ekonomista Srbije, uz podršku Srpske akademije nauka i umetnosti, Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, Ekonomskog fakulteta iz Subotice i Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu.